Gratis verzending vanaf €50.-
0.00

Cart

Secure checkout
0

De nieuwe Yamaha X-MAX 300 staat klaar om sportieve motorscooters bij een breder publiek aan de man (en vrouw) te brengen. Het dynamische DNA van de TMAX (het vlaggenschip van de MAX-familie) heeft een belangrijke rol gespeeld bij het uiterlijk, het karakter en de prestaties van de nieuwe Yamaha X-MAX 300. Met betere specificaties en een sportiever design neemt de Yamaha X-MAX 300 het stokje over van de succesvolle X-MAX 250, die in zijn 11-jarige geschiedenis meer dan 130.000 exemplaren wist te verkopen. De volledig nieuwe Yamaha X-Max 300 is uitgerust met een nieuwe generatie 300cc-motor, die is voorzien van de allernieuwste Yamaha Blue Core technologie, zodat bij een grotere brandstofbesparing en lagere emissies, betere prestaties mogelijk zijn.

YAMAHA X-MAX 300 (2017): LOOKS


De nieuwe Yamaha X-MAX 300 is overduidelijk geïnspireerd op de grote broer (TMAX) van de MAX-familie. Het geheel nieuwe gezicht van de X-MAX 300 bevat dubbele, schuin geplaatste LED koplampen met een centraal licht dat deze sportscooter een sterk en doelgericht uiterlijk biedt en de nauwe familiebanden van het model met de TMAX extra benadrukt. De karakteristieke ‘MAX-familie’ boemerang loopt aan beide zijden van de centrale tunnel en biedt een sterke visuele link tussen het voor- en achterwiel, terwijl de scherp oplopende lijnen van het achterste kuipwerk en achterlicht de sterke invloed van het TMAX DNA benadrukken. Het design van de nieuwe instrumenten is ook op de TMAX geïnspireerd. Er is een stijlvolle, ronde analoge snelheidsmeter en een toerenteller in sportautoachtige ronde vormen gebruikt, terwijl een hightech centraal multifunctioneel display het premiumgevoel en de specificatie van deze sportieve nieuwe 300 motorscooter onderstreept.Met hoogwaardige, schitterend afgewerkte componenten en onderdelen, bevestigt de zeer specifieke cockpit zonder enige twijfel dat de Yamaha X-MAX 300 een klasse apart is, zeker als het op design en kwaliteit aankomt.

yamaha-xmax-300-2017-1-1

Copyright © shirtastic.nl 
magnifiercrossmenu