Gratis verzending vanaf €50.-
0.00

Cart

Secure checkout
0

Emco, fabrikant van o.a. elektrisch scooters, introduceert een handige app voor haar Retro- en Classic scooters. Met deze app is het mogelijk om vooraf je rijstijl in te stellen en tijdens het rijden actuele informatie op te vragen over de status van de accu. Zodat je altijd weet waar je aan toe bent en niet onverwacht zonder vermogen komt te staan. Wel zo handig aangezien er nog altijd meer Euro-95-pompen dan laadpalen door het land staan.

EMCO APP ALS DASHBOARD 2.0

Met de nieuwe app van emco (jaja, zonder hoofdletter) kan je op je smartphone persoonlijke instellingen invoeren. De app genereert een draadloos netwerk (wifi of bluetooth), nadat je deze selecteert kan je direct aan de slag. Voordat je gaat rijden kan je met de app één van de vier rijstijlen instellen. Er kan gekozen worden uit de modi: “eco”, “custom”, “power” of “wheely”. Aan jou de keuze of je liever bij lange afstanden de “eco” modus instelt, of dat je sportief en snel geniet van het elektrisch scooter rijden. Zo pas je de rijstijl aan je persoonlijke behoefte of route aan.

emco-scooters-app-2016-1-1

Bovendien geeft de app niet alleen de huidige laadtoestand van de accu weer, maar ook informatie over de stroom-, spanning- en vermogensstand en de gemiddelde en maximum snelheid van de scooter. Overigens houdt de app zowel de dagelijkse kilometers als het totaal aantal kilometers bij. Bovendien worden kleine storingen, zoals met sensoren of onderspanning met de app geregistreerd in het geheugen. Al deze actuele informatie zorgt ervoor dat je goed bent geïnformeerd over de actieradius en kan besluiten in welke rijstijl je verder rijdt.

emco-scooters-app-2016-1-2

Copyright © shirtastic.nl 
magnifiercrossmenu